Kopanje po prošlosti: Procurila fotka bivšeg dečka Melanije Trump

Radiosarajevo.ba
Kopanje po prošlosti: Procurila fotka bivšeg dečka Melanije Trump
Foto: Profimedia / Melania Trump
Prva dama Amerike Melanija Trump je zauzeta već 13 godina.

S obzirom na to da je već dugo u braku teško ju je zamisliti s drugim muškarcem osim s Donaldom Trumpom. Ali, prije nego što je izgovorila sudbonosno "da" predsjedniku Amerike početkom milenijuma, bivši model je imala momke koje štampa i da je htjela nije mogla da pronađe otkako je u braku.

Iako je bilo teško ući u trag njenoj prošlosti koja je dobro sakrivena jedan čovjek je ipak ostao kao rep za Melanijom - Jure Zorčić, piše Blic.

Jure Zorčić - undefined

Foto: Profimedia: Jure Zorčić

Melanija i Zorčić su se zabavljali dok je aktuelna prva dama još uvijek živjela u Sloveniji, tačnije, sedam godina prije nego što je upoznala Donalda.

"Bilo je kao u filmu. Bio je topao ljetni dan 1991. godine i to je bilo novo jutro za političku situaciju u našoj zemlji, koja je bila okružena ratom. Grad je bio prazan i blokiran od strane vojske. Vozio sam motor i na ulici sam primijetio djevojku i zapitao se - ko je ona? Pošto mi se jako dopala, pratio sam je", rekao je Jurčić za "ABC" televiziju.

Prema riječima Zorčića s Melanijom je bio nekoliko godina u vezi, a potom je Trumpova supruga sredinom devedesetih odlučila da napusti zemlju i da potraži svoju profesionalnu sreću u centrima mode - Italiji, Francuskoj i na kraju u Americi.

Naime, kako je pisao "Vanity Fair" prije Donalda, Melanija nije tako često izlazila na sastanke s drugim muškarcima i ovo je jedini za koga se zna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije