Ko je zlostavljao Coreya Haima: Velika zvijezda, porodični čovjek

Radiosarajevo.ba
Ko je zlostavljao Coreya Haima: Velika zvijezda, porodični čovjek
/ Corey Haim
Priča o zlostavljanju dva mlada glumca u usponu, Coreya Haima i Coreya Fieldmana već godinama kruži Hollywoodom.

No, RadarOnline, čuveni američki tabloid otkrio je kako zna ko je osoba koja je zlostavljala Haima.

Ukoliko otkriju ime ove osobe, skandal će tresti Hollywood. Kako tvrde - glumac je sa A liste, koji je mladog Coreyja navodno zlostavljao tokom 80-ih godina, a za svoj zločin nikad nije platio.

RadarOnline odlučio je ne objaviti ime navodnog seksualnog predatora, no javno su otkrili da znaju njegov identitet te otkrili da se radi o jednoj od najvećih holivudskih zvijezda i obiteljskom čovjeku.

Uslijed svih trauma koje je doživio kao dječija zvijezda, Haim se počeo drogirati te je 2010. godine preminuo uslijed predoziranja. Bilo mu je svega 38 godina, a svojedobno je o silovanju na setu progovorio i javno. 

Čini se da je istina otkrivena, barem u tabloidnim holivudskim krugovima. Tabloid piše kako se pedofil i slavni glumac predstavlja kao obiteljski čovjek, koji ima vlastitu djecu. Nikad nije javno otkrio da je homoseksualac.

'Ova prljava mala tajna je javna među mnogima u ovom poslu', otkrio je dobri poznavatelj holivudskih prilika. Spomenuti muškarac 'navodno je obožavano ime, svi ga vole, a tajnu čuvaju. Seksualno je Coreyja iskoristio kad ga je navukao na marihuanu. Pokojni Haim navodno je rekao da ga je muškarac zlostavljao i na setu i izvan njega', navodi se.

Isti medij prvi je doznao i objavio da Charlie Sheen boluje od HIV-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije