Ko je Georgina Rodriguez, zanosna crnka koja je očarala Ronalda

Radiosarajevo.ba
Ko je Georgina Rodriguez, zanosna crnka koja je očarala Ronalda
Instagram / Georgina Rodriguez
Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo tokom svoje prošlosti ljubio je razne ljepotice, redom manekenke i misice, a onda se prije dvije godine u njegov život ušetala mlada Španjolka Georgina Rodriguez, koja mu je godinu kasnije podarila i kćerku.

Naime, Georgina Rodriguez rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španije, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13 hiljada stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Georgina preselila nakon završetka srednje škole.

U jednom trenutku njezini roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina te je ondje studirala engleski.

Nakon povratak u Madrid zanosna crnka okreće se modelingu, a doticaj s modom zaokružuje radnim mjestom u jednoj od trgovina poznatog dizajnerskog brenda Guccija.

Georgina Rodriguez - undefined

Instagram / Georgina Rodriguez

Upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, nogometašem Cristianom Ronaldom.

Tokom revije modnog dvojica Dolce & Gabbana u Madridu u VIP odjeljku najpoznatijem nogometašu današnjice za oko je zapela zanosna crnka velikih smeđih očiju i bujnih oblina.

Nakon toga Ronaldo je pozvao devet godina mlađu Georginu na spoj i ljubav je planula.

Jednom kada se otkrilo za njihovu vezu, Georgini novinari i fotoreporteri nisu dali mira. Bila je prisiljena dati otkaz u Gucciju, ispred čije su je trgovine danonoćno čekali paparazzi.

Georgina Rodriguez - undefined

Instargram / Georgina Rodriguez

Prvi put zajedno su se pred medijima pojavili na crvenom tepihu u januaru 2017. na dodjeli FIFA-inih nagrada u Zürichu, na kojoj je Ronaldo proglašen najboljim nogometašem svijeta.

Sredinom ljeta prošle godine poput munje je svjetskim medijima odjeknula vijest da je Ronaldova djevojka trudna. 

Kako je nosila njegovo dijete, nogometaš je prošle jeseni zaručio Georginu velikim dijamantnim prstenom, za koji je navodno izdvojio više od 200.000 eura.

U oktobru je na svijet došla djevojčica Alana Martina, prvo zajedničko dijete Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez.

U svakom slučaju, 24-godišnja Španjolka uspjela je u onome što nisu njezine prethodnice - osigurala je prsten na ruci - pa se uskoro predviđa i veliko vjenčanje. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije