Kim se udebljala 8 kilograma: U jako uskoj haljini oduševila mnogobrojne fanove

Radiosarajevo.ba
Kim se udebljala 8 kilograma: U jako uskoj haljini oduševila mnogobrojne fanove
Instagram / Kim Kardashian

Slavna reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty, Kim Kardashian otkrila je kako je za godinu dana dobila osam kilograma i kako ih planira što prije izgubiti, a sve ne bi li na svom rođendanu dogodine izgledala besprijekorno.

Slavna Kardashianka je u jednom od svojih Instagram Storyja obožavateljima priznala kako se udebljala, rekavši kako je glavni krivac za to njena prehrana.

"Stvar je u tome kako se hranim. Vježbam, ali to je do moje prehrane", rekla je Kim tokom subotnjeg treninga u teretani, usmjerivši kameru na svoju privatnu trenericu Melissu Alcantaru koja vodi računa o tome da slavna reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty uvijek bude u top formi.

Međutim, najslavnija starleta i pored toga što se udebljala osam kilograma - izgleda "nestvarno dobro", kako joj je jedan od fanova napisao ispod fotografije na kojoj se nalazi u nikad užoj haljini.

Naime, Kim Kardashian je i ove godine privukla sve poglede na nedavno održanom People's Choice Awards događaju u Los Angelesu gdje je njihov porodični reality dobio nagradu za najbolji u ovoj kategoriji dodjele nagrada.

Pojavila se u uskoj haljini sa zmijskim printom sa prednje i srebrnim sa zadnje i istaknutim dekolteom. Obline, po kojima je prepoznatljiva, u ovom modnom izdanju došle su posebno do izražaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije