Kim Kardashian uzburkala internet fotkom: "Ovo su više roboti, nego ljudi"

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian uzburkala internet fotkom: "Ovo su više roboti, nego ljudi"
Instagram / Kim Kardashian

O uticaju Kim Kardashian, voljeli je mi ili ne, suvišno je pričati - ona je promijenila današnje ideale ljepote, uvela u modu estetske zahvate i trajno promijenila doživljaj visoke, ali i svakodnevne mode.

Baš zato svaka njena objava na Instagramu - jedan od najzaslužnijih alata za uspjeh ove dame - izaziva puno pažnje i diže prašinu, a da li ciljano dijeli diskutabilne fotografije ili ne, vjerovatno nikada sa sigurnošću nećemo saznati.

Nedavno je objavila, na prvi pogled bezazlenu, fotografiju na kojoj pozira sa prijateljicama, a pohvalila se činjenicom da je iza objektiva bila njena šestogodišnja kćerkica.

Ako bolje pogledate ovu fotku primjetit ćete da sve tri žene jednostavno neodoljivo podsjećaju jedna na drugu, te da izgledaju gotovo "neljudski".

"Ludo je kako sve tri izgledaju isto", "Prirodna ljepota više ne postoji", "Sve su kupile isti nos", "Ovo su više roboti, nego ljudi", samo su nekih od hiljade i hiljade komentara ovog tipa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije