Kim Kardashian napadnuta i opljačkana u Parizu

Radiosarajevo.ba
Kim Kardashian napadnuta i opljačkana u Parizu
Printscreen / Daily Mail
Slavna Kim Kardashian je otišla iz Francuske nakon nemilog događaja u Parizu kada je opljačkana.

Zvijezda realityja je nakit vrijedan milione dolara kada su u zgradu u kojoj je boravila sa djecom, uletjeli maskirani i naoružani muškarci.

Pet naoružanih muškaraca, obučenih poput policajaca, napali su vratara, vezali ga i prijetnjom oružjem natjerali da ih odvede do njenog stana. Uletjeli su u sobu, zaprijetili i vezali je, te zatvorili u kupatilo.

Ukrali su kutiju sa nakitom vrijednim 6,7 miliona dolara, uz prsten vrijedan 4,5 miliona, dva smartphonea sa brojnim ličnim podacima... vjeruje se da je ukupna vrijednost ukradenih stvari oko 16 miliona.

Majka dvije djece boravila je u Parizu zbog čuvene sedmice mode. Kako prenose svjetski mediji, potresena je, no nije povrijeđena.

Njen suprug Kanye West, u tom trenutku je nastupao na festivalu Meadow Music and Art u New Yorku, te je usred showa napustio pozornicu. Srećom, vjeruje se da njihova djeca nisu bila sa majkom u tom trenu, a Kim je odmah ujutro privatnim avionom krenula nazad kući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije