Kim i Kanye West platili privatne vatrogasce da spase dom i susjedstvo od požara

Radiosarajevo.ba
Kim i Kanye West platili privatne vatrogasce da spase dom i susjedstvo od požara
Foto: Twitter / Ye (Kanye West) i Kim Kardashian

Kim Kardashian i Kanye West platili su privatne vatrogasce da spase njihov dom od apokaliptičnog požara u Kaliforniji. 

Tim privatnih vatrogasaca ne samo da je spasio njihov dom, već i susjedne kuće, pa sada stižu brojne poruke zahvale slavnom paru.

Naime, kuća Kardashiana nalazi se na kraju slijepe ulice, pa - da je njihov dom izgorio, to bi pokrenulo tzv. domino efekt koji bi u požaru lako mogao uništiti cijelo naselje. 

Privatni tim vatrogasaca iskopao je brojne rovove kako bi zaustavili vatru, a susjedi slavne obitelji za medije su iskazali neviđenu zahvalnost za Kim i Kanyea, tj. Yea, kako sad želi da ga zovemo.

Kim, njene sestre i Kanye su primili i nagradu People's Choice Awards za najbolji reality TV show, a nagradu su posvetili svima koji su se borili protiv kalifornijskog požara.

"Želimo pobjedu posvetiti vatrogascima, policajcima i svima koji su se borili protiv požara. Jezivo je i prestrašno, ali je i nevjerovatno gledati duh svih koji su uključeni u borbu. Tako da, treba pomoći na svaki mogući način, svim organizacijama kojim to treba", rekla je Kim Kardashian.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije