Kćerka Siniše Mihajlovića ostavlja bez daha i poprilično je nestašna

Radiosarajevo.ba
Kćerka Siniše Mihajlovića ostavlja bez daha i poprilično je nestašna
Foto: Instagram / Viktorija i Virdžinija Mihajlović, kćerke legendarnog nogometaša Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, Siniše Mihajlovića

Legendarni Siniša Mihajlović jedan je od najvećih braniča u povijesti nogometa. Karijeru je započeo u Borovu, a igrao je i za Vojvodinu, Crvenu Zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter.

Sjajnu igračku karijeru nadopunio je trenerskom u kojoj je do sada vodio Inter, Bolognu, Cataniju, Fiorentinu, Srbiju, Sampdoriju, Milan, Torino i Sporting.

Mihajlović je u zadnje vrijeme često glavna tema italijanskih medija koji špekuliraju da bi sadašnji posao u Bologni mogao zamijeniti klupom Rome, ali to nije jedini razlog zašto puni medijske stupce.

U medijima se spominje i zbog svoje kćeri Virginije, rođene Rimljanke koja je u vezi s mladim nogometašem Juventusa.

Virginia i 20-godišnji stoper Juvea Alessandro Vogliacco trenutno uživaju na plaži u blizini Barija, a prekrasna kćerka Siniše Mihajlovića se pohvalila fanovima na Instagramu fotografijom s plaže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije