Kate progovorila o poziranju nakon poroda: Bilo je užasno

Radiosarajevo.ba
Kate progovorila o poziranju nakon poroda: Bilo je užasno
Foto: Instagram / Kate i princ William

Većina žena nakon porođaja se oporavlja danima, ali vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton samo nekoliko sati nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete, princa Georgea, spremno je pozirala fotografima na stepenicama bolnice Lindo Wing u kojoj je rodila.

Sa širokim osmjehom na licu, elegantno odjevena, našminkana i s frizurom stajala je kraj supruga, princa Williama, s bebom u naručju. Mnogi su je kritikovali jer smatraju da je time promovisala nerealne standarde ljepote, a brojne žene su se zapitale kako je to uspjela.

Sada je konačno progovorila o toj temi i priznala da to nije bilo nimalo jednostavno.

“Da, to je pomalo užasavajuće, neću lagati”, izjavila je u podcastu Happy Mum, Happy Baby

Dodala je da joj je sve to pomalo u magli.

“Bila sam u bolnici preko noći, sjećam se da je bio jedan od najtoplijih dana i preko noći su udarale munje pa se nisam baš naspavala, ali George jeste, što je odlično. Bila sam odlučna u namjeri da odem kući jer me bolnica podsjećala na strašne jutarnje mučnine zbog kojih sam bila hospitalizirana”, pojasnila je Kate koja je patila od trudničke hiperemeze što je dijagnoza uzrokovana intenzivnim jutarnjim mučninama. 

Zato je očajnički željela što prije doći kući, ali i pokazati sina svijetu.

“Svi su bili toliko blagonakloni prema meni i Williamu pa sam bila svjesna da su uzbuđeni i s nestrpljenjem čekaju vidjeti bebu. Bilo mi je važno podijeliti sreću s ljudima koji su nam bili podrška. Zaista je to bio vrtlog emocija”, istaknula je vojvotkinja od Cambridgea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije