Kate Middleton: Zagrljaji su jako važni, stalno to ponavljam svojoj djeci

Radiosarajevo.ba
Kate Middleton: Zagrljaji su jako važni, stalno to ponavljam svojoj djeci
EPA / Kate Middleton/Arhiv
Prije mjesec dana vojvotkinja Kate Middleton vratila se na posao s porodiljnog dopusta, nakon rođena trećeg djeteta, princa Louisa. Vratila se tada kraljevskim obvezama i angažmanima koje sa smiješkom na licu odrađuje.

Kraljevski par, novinari i okupljeni gosti često ispituju o njihovoj preslatkoj dječici, princu Georgeu, princezi Charlotte i najmlađem Louisu.

Ovaj utorak Kate i William našli su se na otvaranju novog sportskog programa Coach Core u Londonu. Jedna od prisutnih zahvalila joj je na dolasku i zagrlila, a lijepa vojvotkinja tada se pohvalila čemu uči svoju dječicu i kojim putem ih usmjerava.

"Hvala vama puno na svemu, zagrljaji su jako važni, stalno to ponavljam svojoj djeci" kazala je u tom trenutku 36-godišnja vojvotkinja potvrdivši tako da svoje nasljednike uči onome što i promovira, prenosi Tportal.

Emocije, iskreni osjećaji i razgovor o problemima nešto su za što se Kate zalaže kroz vlastitu zakladu o mentalnom zdravlju djece od najranije dobi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije