Kate Hudson čeka treće dijete: Objavila da njenoj porodici stiže curica

Radiosarajevo.ba
Kate Hudson čeka treće dijete: Objavila da njenoj porodici stiže curica
Foto: Profimeda / Kate Hudson
Glumica je dugo bila odsutna s društvenih mreža, ali je u novoj objavi na Instagramu objasnila da je imala itekako dobar razlog za to. Kate Hudson je u drugom stanju već nekoliko mjeseci.

"Iznenađenje! Ako ste se pitali zašto sam bila odsutna s društvenih mreža, to je zato što nikad nisam bila ovoliko bolesna u životu! Bile su to najjače mučnine dosad. Ako ste me negdje sreli i ako sam se pretvarala da je sve sjajno... Lagala sam", napisala je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu duhovita Kate Hudson.

Objasnila je zašto je dosad tajila činjenicu da postaje majka po treći put.

"Pokušavali smo držati ovu trudnoću daleko od očiju javnosti ali sada mi je trbuščić iskočio. Jako je teško prikriti ga, a iskreno, prikrivati ga je zamornije nego pokazati ga u javnosti. Moja djeca, Danny, ja i cijela porodica smo jako uzbuđeni. Stiže djevojčica", otkrila je.

Glumica u videu stoji ispred svoje kuće s prijateljima i porodicom, a svako od njih drži veliki crni balon sa znakovima upitnika. Oni su izbrojali do tri prije nego su pukli crne balone iz kojih su ispali rozi konfeti i mali baloni...

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije