Kate Beckinsale u zagrljaju 15 godina mlađeg dečka

Radiosarajevo.ba
Kate Beckinsale u zagrljaju 15 godina mlađeg dečka
Foto: Daily Mail / Kate Beckinsale i Jack Whitehall snimljeni su u subotu u karaoke baru u strastvenom zagrljaju

Američka glumica Kate Beckinsale i Jack Whitehall snimljeni su u subotu prošle sedmice u karaoke baru u strastvenom zagrljaju. Premda službeno nisu još komentirali svoj odnos, 45-godišnja glumica i 15 godina mlađi komičar ne skrivaju da među njima postoji hemija pa nisu mogli odoljeti ni strastvenim poljupcima dok su uživali u izlasku i društvu.

Beckinsale i Whitehall odlučili su iskoristiti subotu za izlazak, a partijali su u noćnom klubu Blind Dragon u Los Angelesu, piše Daily Mail. 

Beckinsale se prije dvije godine razvela od redatelja Lena Wisemana nakon 12 godina braka. Iako su navodno ostali u prijateljskim odnosima, vijesti o razvodu bile su popraćene vijestima o njegovoj nevjeri. Navodno je ostavio Kate zbog 18 godina mlađe glumice. Prije njega bila je u braku s glumcem Michaelom Sheenom od kojeg se razvela 2003. S njim ima 19-godišnju kćer Lily.

Čini se kako je i Kate odlučila propale veze ostaviti iza sebe i prepustiti se osjećajima, piše Jutarnji list.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije