Kate Beckinsale hitno prevezena u bolnicu

Radiosarajevo.ba
Kate Beckinsale hitno prevezena u bolnicu
Foto: Instagram / Kate Beckinsale

Glumica Kate Beckinsale hitno je prevezena u bolnicu zbog puknuća ciste na jajniku, no pojedinim fanovima zasmetalo je što je objavila selfie iz bolničkog kreveta.

"Saznala sam da puknuta cista na jajniku jako, jako boli, a zbog morfija stalno plačem. Mnogo sam zahvalna svima koji su me pazili", napisala je ona uz fotku iz bolničkog kreveta.

 
 
 
View this post on Instagram

Turns out a ruptured ovarian cyst really hurts and morphine makes me cry. So thankful to everyone who looked after me #wobbly

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Nakon što su je pojedini pratitelji na Instagramu 'naružili' da očigledno nije toliko bolesna, čim je stigla napraviti selfie, ona je odgovorila da nije riječ o selfieju: "Moja mama me slikala".

Brojne žene imaju ciste na jajnicima u nekom periodu svog života. Često su bezopasne i nestanu, bez ikakvog tretmana, za nekoliko mjeseci. Ipak, ciste na jajniku - pogotovo one koju puknu - znaju biti i vrlo ozbiljne.

Kako bi sačuvale svoje zdravlje, drage čitateljice, ne zaboravite redovan ginekološki pregled i naučite simptome koji mogu signalizirati ozbiljne stvari - odmah otiđite doktoru ukoliko se iznenada pojavi oštar bol u predjelu abdomena ili karlice, ili ako, uz bolove, povraćate i imate groznicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije