! / Karleuša "oplela" po bh. reprezentativcu: Ognjen Vranješ me proganja

11. 01. 2019. u 11:12:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Drama između folk pjevačice Jelene Karleuše (40) te nogometaša Duška Tošića (33) i Ognjena Vranješa (29) nastavlja se, prenosi 24sata.hr.

Tokom novogodišnjih praznika, Jeleni je na kućnu adresu stigao poklon koji joj je poslao bosanskohercegovački reprezentativac.

Kako bi naživcirao Duška, Jeleninog supruga, poslao joj je 1001 ružu, a ona se opravdavala da je Ognjen psihopat koji ju proganja, pišu srpski mediji.

„Budući da je Duško zaprijetio Ognjenu, on mu se htio osvetiti. Smislio je da za praznike pošalje Jeleni romantičan poklon na njezinu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i razljutio se“, kaže prijatelj para.

Jelena je objašnjavala da se nikako ne može riješiti Vranješa.

„Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignorira. Žalila se da ga se ne može riješiti, da joj dnevno šalje po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da ju Vranješ ne prestaje proganjati. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica ga je uspjela uvjeriti da zaista nema ništa s nogometašem. Čak ga je i vrijeđala pa je između ostaloga izgovorila da je Ognjen psihopat i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, riješili su problem i nastavili dalje“, dodao je prijatelj.

Vranješ je navodno tražio od Jelene da ostavi Duška.

Pisao joj je da će joj osigurani lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti samo da se razvede“, rekao je prijatelj.

NEMA KOMENTARA