Karleuša odgovorila Dodiku: Čuvaj Ceci djecu, vozite se helikopterom i ne smaraj

Radiosarajevo.ba
Karleuša odgovorila Dodiku: Čuvaj Ceci djecu, vozite se helikopterom i ne smaraj
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša žestoko je odgovorila predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku, koji je u Banjoj Luci izjavio da ima više hitova "od pjevaljke iz Beograda koja pokušava na određeni način kvalificirati RS".

“Prvo, nemoj da ti ‘pjevaljka’ je*e mater dzukačku! Drugo, ajde ti u Banjoj Luci napravi miting, a ja paralelno koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš!”, napisala je Karleuša na svom profilu na Facebooku.

Karleušin odgovor Dodiku - undefined

Popularna pjevačica je juče na svom profilu na ovoj društvenoj mreži podržala grupu “Pravda za Davida” i kritikovala vlast, policiju i sudstvo Republike Srpske. Iako je nije imenovao, Dodik je odgovorio na njene kritike na račun vlasti, nedvosmisleno aludirajući:

“Vidim da i pjevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pjevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pjevanju, rekao je Dodik tokom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci.

Karleušin odgovor Dodiku - undefined

Jelena Karleuša je jučer na svom Facebook profilu podržala grupu Pravda za Davida, te kritikovala vlast, policiju i sudstvo RS-a.

Ipak, Jelena nije toliko raspoložena za raspravu sa Dodikom, pa se danas oglasila kratkim statusom:

“Jaoooooo da li ću sad morati da se bakćem sa onim Dodikom… nemoj bre čovječe da me diraš, čuvaj Ceci djecu, vozite se helikopterom i ne smaraj".

Podsjetimo, zbog dolaska Cece Ražnatović u privatni ugostiteljski objekat u Banjoj Luci podigla se ogromna prašina, jer se navodno vozila helikopterom plaćenim novcem građana RS-a. Dodik i Ražnatovićeva su dugogodišnji prijatelji i ona mu je pjevala na svadbi sina Igora.

Karleušin odgovor Dodiku - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije