Jose Mourinho varao suprugu sa 14 godina mlađom ljubavnicom?

Radiosarajevo.ba
Jose Mourinho varao suprugu sa 14 godina mlađom ljubavnicom?
Foto: EPA / Jose Mourinho

Još se nije slegla prašina oko njegovog odlaska iz Manchester Uniteda, a Jose Mourinho je opet u centru pažnje u Engleskoj, ovoga puta zbog njegove ljubavnice, koja je od njega mlađa 14 godina.

Iako je već 30 godina u braku s Matildom Farijom, sa kojom ima dvoje djece Matildu i Jose Marija, britanski mediji navode da Mourinho ima ljubavnu aferu sa 14 godina mlađom Prue Carter-Robinson.

Jose Mourinho i Prue Carter-Robinson - undefined

Foto: The Sun: Jose Mourinho i Prue Carter-Robinson

Njih dvoje su se upoznali još dok je bio trener Real Madrida, a kada se preselio na Ostrvo bili su u kontaktu, navodi The Sun.

Zanimljivo je da se 55-godišnji Portugalac u javnosti rijetko pojavljivao sa suprugom, o kojoj se vrlo malo zna. Dok je on boravio u Manchesteru, ona je s djecom živjela u Londonu, gdje Mourinho ima kuću iz vremena kad je bio trener Chelseaja.

U januaru prošle godine Matilda je imala dvije operacije usljed zdravstvenih problema, kada je strateg Uniteda u dva navrata napuštao Manchester i putovao do Portugala.

Mourinho s porodicom - undefined

Foto: Rex Features: Mourinho s porodicom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije