! / Ognjen Vranješ uzrok bračne krize Tošića i Karleuše

08. 01. 2019. u 08:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares:85

Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak su zapali u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje u raju su počele na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine, a za sve je kriv navodno nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine – Ognjen Vranješ, prenose beogradski mediji.

Pop divi je navodno zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

"Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedelo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj", priča izvor blizak pjevačici.

Ognjen Vranješ - undefined

Foto: EPA-EFE: Ognjen Vranješ

On kaže da je Duško uzeo Jelenin telefon i navodno pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, koji je posljednjih dana u živi javnosti u regionu zbog tetovaže četničkog vojvode.

"Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod", tvrdi izvor.

Podsjetimo, Ognjen Vranješ je krajem prošle godine doživio niz kritika zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, za svoj potez osuđen je i od strane NS BiH, a i od bh. javnosti.

Ognjen Vranješ i tetovaža četničkog vojvode - undefined

Arhiv: Ognjen Vranješ i tetovaža četničkog vojvode

NEMA KOMENTARA