Angelina Jolie zablistala u outfitu na kojem bi joj pozavidjele i Meghan i Kate

Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie zablistala u outfitu na kojem bi joj pozavidjele i Meghan i Kate
Foto: Twitter / Angelina Jolie
Glumica i producentica Angelina Jolie (43) poznata je po ljubavi prema crnoj boji i jednostavnim, nenametljivim krojevima.

Od svojih modnih navika odstupa rijetko, osim kad se nađe u Londonu gdje se voli transformirati u pravu damu, odjevenu po britanskim pravilima.

Još se pamti golublje sivi kostim sa svilenom maramom, dvojca Ralph & Russo, u kojem je 2014. upoznala kraljicu, a danas je nadmašila i taj outfit, damskom kombinacijom u kojoj je zablistala u katedrali sv. Pavla u Londonu.

Na misi kojom je obilježena 200.  godišnjica red svetog Mihaela i svetog Jurja, britanskog državnog viteškog odlikovanja koje je utemeljio britanski kralj Đuro IV., Angelina je osvanula u kombinaciji na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i Meghan Markle i Kate Middleton.

Glumica je još je jednom odabrala kreaciju s potpisom Ralph&Russo i nije razočarala, haljina duljine do ispod koljena, s malim prorezom, namreškanim ovratnikom i tankim remenčićem privlačila je poglede i istaknula Angelinu iz gomile, u maniri prave filmske dive.

Uz haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru, Angelina je odabrala i dramatične modne dodatke: bijelu tokicu s apstraktnim ukrasom, bijele rukavice, golublje sivu torbicu od satena i satenske cipele s petom ukrašenom svjetlucavim kamenčićima.

Od nakita je izabrala samo decentne dijamantne naušnice, a lice našminkala u svom prepoznatljivom stilu, s naglaskom na očima. 

Početkom mjeseca u Londonu se našao i Angelinin bivši suprug Brad Pitt koji je ondje družio s djecom povodom Dana očeva.

Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Vivienne i Knox s mamom žive u Londonu dok ne završi snimanje filma Maleficent 2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije