Johnny Depp nakon dolaska u Beograd imao je nekoliko zanimljivih zahtjeva

Radiosarajevo.ba
Johnny Depp nakon dolaska u Beograd imao je nekoliko zanimljivih zahtjeva
EPA / Johnny Depp

Holivudska zvijezda Johnny Depp stigao je u Beograd gdje je odsjeo u penthouseu luksuznog hotela u kojem ima na raspolaganju vlastiti ulaz u kompleks kao i vlastito osoblje koje je doveo sa sobom.

U Srbiji će Depp sljedećih mjesec dana snimati film Minimata, a organizatori su se potrudili da mu osiguraju strogo osiguranje i zaštite ga od fanova i paparazza.

"Depp je doputovao u Beograd i smješten je u luksuznom i intimnom penthouseu jednog od najglamuroznijih hotela. Organizatori su se zaista namučili da pronađu odgovarajuće mjesto za glumca, s obzirom na to da je on zahtijevao potpunu privatnost. Penthouse u kojem Depp boravi dok je u Beogradu ima poseban privatni ulaz kroz garažu do samog apartmana koji je na dva nivoa, ogroman dnevni boravak s prelijepim pogledom na centar Beograda i čak tri kupaonice. Osoblje hotela nema nikakav kontakt s njim, niti će dok on bude boravio u njihovom apartmanu smjeti ući u njega. On je doveo svoje ljude za poslugu i pripremu hrane", rekao je izvor za Blic.

"Uvjet za snimanje filma u Srbiji bio je da se detalji o Deppovom dolasku i svi podaci o snimanju filma drže u strogoj tajnosti. Johnny je surovi profesionalac i ne voli da ga išta ometa tijekom rada. Svi su potpisali ugovor o strogom čuvanju informacija, tako da će holivudska zvijezda u Srbiji biti zaštićena poput visokih dužnosnika. To potvrđuje i činjenica da je glumac sletio na beogradski aerodrom u najstrožoj tajnosti, tako da nitko nije imao uvid kada točno dolazi", dodao je izvor, piše Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije