Jennifer Lopez se ponovo zaručila

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez se ponovo zaručila
Posljednjih nekoliko mjeseci pjevačica je ludo zaljubljena u svog dečka.

48-godišnja latino diva Jennifer Lopez iza sebe ima brojne propale veze i brakove, a iz propalog braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima i dvoje djece, 9-godišnje blizance Maxa i Emmu.

Nakon što je prekinula višegodišnju vezu s mlađahnim plesačem Casperom Smartom, koji ju je navodno varao, glumica i pjevačica sreću je pronašla s markantnim bejzbolašem Alexom Rodriguezom koji iza sebe također ima brojne propale veze, ali i razne avanture, s obzirom na to da je do Jennifer bio poznat kao veliki zavodnik. 

No čini se kako ga je zanosna ljepotica itekako smirila, toliko da je kleknuo pred nju. Tako se barem šuška u holivudskim krugovima posljednjih dana. Navodno su Jennifer i njen šest godina mlađi dečko sretnu vijest podijelili samo s najbližim prijateljima na jednoj nedavnoj večeri no službene potvrde još uvijek nema.
 
"Od početka su krenuli ozbiljno te odmah upoznali porodicu i djecu. Oboje imaju dosta godina i ne žele igrati igrice pa ovaj korak nimalo ne čudi. Zašto bi gubili vrijeme?", pitao se izvor blizak paru.
 
Ako su glasine istinite, ovo će Jennifer biti četvrti put da je rekla "da".
 
Iza sebe ima tri propala braka, s glumcem Ojanijem Nouom s kojim je izdržala godinu dana od 1997. do 1998. godine, pratećim plesačem Chrisom Juddom s kojim je izdržala godinu dana više te Marcom Anthonyjem s kojim ima i djecu, a zajedno su bili od 2004. do 2011. godine no ostali su u više nego prijateljskim odnosima. 
 
No, Jennifer se pristala udati i za glumca Bena Afflecka davne 2003. godine no ni ta ljubav nije imala sretni kraj. Podsjetimo, Ben i Jennifer, počeli su hodati 2002. godine, nakon što su se upoznali na setu filma Gigli.
 
Kasnije iste godine, Ben je kleknuo, no 2003. par je na iznenađenje svih prekinuo. Jennifer je tada izjavila kako je Ben bio prvi muškarac koji joj je slomio srce, dok je on pričao kako mu je veza s njom gotovo upropastila karijeru, koju je spasila druga Jennifer, Garner, koju je oženio nakon toga.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije