Jeste li ikada vidjeli kćerku Monice iz "Prijatelja" - ista je mama

Radiosarajevo.ba
Jeste li ikada vidjeli kćerku Monice iz "Prijatelja" - ista je mama

Poznata glumica Courtney Cox, koje se sjećamo kao Monice iz kultne serije "Prijatelji", svoje je fanove razveselila fotografijom na kojoj pozira sa 14-godišnjom kćerkom Coco za Uskrs, čiji je otac njen bivši suprug Davidom Arquetteom.

Fanovi su im poručili da ne izgledaju kao majka i sestra već kao sestre blizanke.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Easter!

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

"Ko bi rekao da je četrdeset godina razlike između vas", komentirao je jedan pratilac.

Poznata glumica zaista izgleda odlično u svojim 50-im. Nedavno je priznala kako je napokon prestala koristiti botoks, jer joj se nije svidio način na koji joj je lice počelo gubiti pokretljivost.

"Odrekla sam se svih filera. Prirodna sam koliko mogu biti. Osjećam se bolje jer napokon izgledam onako kako bih trebala izgledati u skladu sa svojim godinama", rekla je Courtney.

Podsjećamo, Courtney Cox se proslavila ulogom Monice Geller u hit seriji Prijatelji, u kojoj je glumila uz Jennifer Aniston, Lisu Kudrow, Davida Schwimmera, Matthewa Perryja i Matta LeBlanca. Prijatelji su se emitirali punih deset godina, od 1994. do 2004. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije