Jennifer Lopez: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine
Instagram / Jennifer Lopez
Jennifer Lopez uvjerena je da su muškarci beskorisni dok ne napune 33 godine.

S obzirom na šaroliko društvance muškaraca s kojima je bila u vezama i brakovima, među kojima su P Diddy, Ben Affleck i Marc Anthony, Jenny From The Block smatra da zna ponešto o kriterijima za izbor savršenog muškarca.

Tako je pristala učestvovati u serijalu Swipe Sessions koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala djevojci pod imenom Brooke da nađe muškarca.

Osim što joj je savjetovala da otpili tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može biti sa ženom koja čuva kečap u hladnjaku, Jennifer je otkrila i da misli da ne vrijedi petljati s muškarcima mlađima od 33 godine. 

Njujorška doktorica Jane Greer koja je napisala knjigu Što sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu donekle se slaže s Jennifer.

"Muškarci su do 30-ih gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom", kaže.

"Puno muškaraca u 20-ima ide iz veze u vezu, a onda kad napune 30 upoznaju ženu i spremni su se ženiti", kaže.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije