Jennifer Lopez iznenadila izborom haljine koja nimalo ne laska njezinoj figuri

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez iznenadila izborom haljine koja nimalo ne laska njezinoj figuri
Foto: EPA-EFE / I J.Lo se ponekad događaju modne greške

Vijeće modnih dizajnera Amerike ove joj je godine dodijelilo laskavu titulu modne ikone koju je i zaslužila, ali no i J.Lo se ponekad događaju modne greške.

A vjerujemo da će se mnogi od vas složiti da bi se upravo tako mogao opisati i njezin outfit za gala event Governors Awards u Los Angelesu.

I dok smo Jennifer navikli viđati u izazovnim komadima koji ističu njezine adute, ovoga puta odlučila se za haljinu nimalo laskavog kroja koja je potpuno prekrila njezino fantastično tijelo i vizualno je proširila.

A iako izgleda kao da se Jennifer omotala velikim komadom tkanine, dugačku i široku žutu svilenu haljinu bez naramenica i s mašnom na leđima potpisuje dizajnerica Reem Acra i radi se o skupocjenom komadu iz njezine najnovije kolekcije predstavljene na proteklim tjednima mode, prenosi Index.hr.

Dojam je malo popratila njezina odlična frizura i upečatljiv dijamantni nakit, no Jennifer je definitivno imala puno boljih izdanja od ovog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije