Jennifer Lopez i Alex Rodriguez potvrdili prekid zaruka

3
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez potvrdili prekid zaruka
Foto: Instagram / Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Glasine o prekidu veze između Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza kružile su posljednjih sedmica. Sad su to njih dvoje potvrdili službeno.

Željeli su poraditi na svojoj vezi i čak su ponovno putovali zajedno, ali pjevačica i proslavljeni sportista odlučili su raskinuti zaruke.

Službenu izjavu poslali su na people.com.

"Shvatili smo da smo samo prijatelji i radujemo se što ćemo tako ostati. Nastavit ćemo sarađivati i podržavati se u našim zajedničkim firmama i projektima. Želimo jedno drugom i svojoj djeci najbolje. Iz poštovanja prema njima, imamo samo još jedan komentar: Hvala svima koji su nam poslali riječi podrške", napisali su.

Lopez i Rodriguez poznaju se gotovo 20 godina, no vezu su započeli tek 2017. kada su se slučajno ponovno sreli. Zaruke su uslijedile 2019. godine.

Par nema zajedničke djece, ali su oni i njihova djeca iz prethodnih veza posljednjih godina zajedno živjeli kao porodica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije