Jennifer Aniston se razvodi zbog Brad Pitta, fanovi se nadaju pomirenju

Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston se razvodi zbog Brad Pitta, fanovi se nadaju pomirenju
FOTO: EPA / Arhiv
Kada se Brad Pitt rastao od Angeline Jolie obožavatelji su navijali za njegovo pomirenje s Jennifer Aniston, ali Jennifer je tada bila u braku s Justinom Therouxom i priča o pomirenju s bivšim zvučala je suludo.

No, sada kad se doznalo da se i Jennifer razvodi obožavatelji su dobili novu nadu, a najviše ih je razveselila nova informacija o razlozima prekida ovog para.

Justinu je prekipjelo i odlučio je zatražiti razvod kada je među stvarima svoje supruge pronašao ljubavne poruke koje joj je Brad Pitt pisao dok su bili zajedno, piše US magazin. Na jednoj od sačuvanih poruka pisalo je: "Već mi nedostaješ!"

Nije mogao vjerovati da Jennifer još čuva uspomene na čovjeka koji ju je toliko povrijedio i iako je Aniston tvrdila kako joj te poruke ništa ne znače Justin je odlučio da je gotovo. Aniston i Theroux romansu su započeli 2011. godine, a u braku su bili od 2015. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije