Jennifer Aniston otkrila šta je rekla Angelini prije nego joj je uništila brak

Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston otkrila šta je rekla Angelini prije nego joj je uništila brak
Foto: YouTube / Jennifer Aniston i Angelina Jolie

Glumica Jennifer Aniston u intervjuu za Vanity Fair otkrila je kako je protekao njen jedini susret s Angelinom Jolie.

Ispričala je kako je Angelinu susrela na parkiralištu prije snimanja filma Gospodin i gospođa Smith, nakon kojeg je Brad ostavio Jennifer zbog Angeline.

"Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam joj da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se njih dvoje lijepo provesti", otkrila je Jennifer. 

Taj se susret dogodio nedugo prije nego što ju je Brad ostavio. U to su vrijeme imali bračnih problema jer se Brad nije slagao s njenom odlukom da snimi zadnju sezonu Prijatelja, iako je Jennifer zarađivala nevjerojatnih milion dolara po epizodi. 

Da nešto ne štima među njima počelo se nagađati kad se Brad nije pojavio na oproštajnoj zabavi Prijatelja. Jennifer je tad njegov izostanak opravdala zauzetošću zbog snimanja novog filma, a Brad je kasnije rekao da si nije želio pokvariti završetak serije jer ga je htio pogledati na televiziji. 

Brad i Angelina zaljubili su se na setu Gospodina i gospođe Smith i postali par. Vjenčali su se 2014. godine, a Angelina je samo dvije godine kasnije zatražila razvod koji je finaliziran ove godine.

Nakon što se Brad u februaru ove godine pojavio na proslavi Jenniferinog rođendana, brojni su se fanovi ponadali pomirenju para, ali Brad je tim glasinama brzo stao na kraj, prenosi Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije