Jennifer Aniston o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta

Anadolija
Jennifer Aniston o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta
EPA / Jennifer Aniston i Justin Theroux
Nakon vijesti da se razvodi slavni holivudski glumački par Angeline Jolie i Brad Pitt, reagirala je i glumčeva bivša supruga Jennifer Aniston.

Britanski list The Mirror objavio je kako je Aniston, od koje se Pitt i razveo zbog Jolie, izjavila kako je razvod "karma".

"Da, to je karma", izjavila je Aniston.

Ona je od 2000. bila pet godina u braku s Pittom koji se od nje razveo 2005. godine nakon što se s Jolie upoznao na snimanju filma Mr & Mrs Smith iste godine.

Aniston, koja je danas u braku s američkim glumcem i režiserom Justinom Therouxom, kasnije je u medijima više puta izjavila kako joj je razvod od Pitta pao teško, da je posjećivala psihologa, ali nikada nije komentirala par popularno prozvan "Bradgelina".

Nakon što su sinoć svjetski mediji prenijeli vijest o razvodu kojeg je pokrenula Jolie, javnost te korisnici društvenih mreža podijelili su mišljenja.

Tema razvoda jednog od najljepših parova u svijetu showbiza od sinoć je najpretraživanija na Facebooku i Twitteru. Dok brojni pružaju podršku paru, drugi podržavaju Aniston uz fotografije i animacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije