Jedna od najplaćenijih glumica svijeta za koju vjerovatno niste čuli

Radiosarajevo.ba
Jedna od najplaćenijih glumica svijeta za koju vjerovatno niste čuli
Na vrhu liste najplaćenijih glumica svijeta bila je Jennifer Lawrence, drugo mjesto zauzela je Melissa McCarthy, treće Scarlett Johannson, četvrto Jennifer Aniston, a peto - Fan Binbing, glumica za čije ime vjerovatno nikad ranije niste čuli.

Ona je sa zaradom od 17 miliona dolara pretekla i mnogo poznatija imena poput Charlize Theron, a ujedno je bila i jedina Kineskinja na toj listi. 35-godišnja ljepotica sigurno je najveća glumačka zvijezda u Kini te jedna od najvećih azijskih zvijezda uopće.

Fan nije samo glumica, ona je i modna dizajnerica, manekenka, pjevačica te producentica koja je stvorila pravo poslovno carstvo. Široj publici je možda poznata kao Blink iz filma X-Men: Days Of Future Past. Fan je glumila u desecima kineskih blockbustera te popularnih televizijskih serija, a izdala je i 13 singlova te objavila jedan muzički album.

Fan je vjerovatno najveća modna ikona u Kini te se redovito nalazi na listama najbolje odjevenih u toj zemlji, a hvalio ju je i svjetski poznat Vanity Fair. Zaštitno je lice brojnih poznatih modnih i kozmetičkih brendova, a na Instagramu je prati skoro tri i pol miliona ljudi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije