Jedna od najljepših pjevačica u regionu pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Radiosarajevo.ba
Jedna od najljepših pjevačica u regionu pokazala kako izgleda bez trunke šminke
Foto: Instagram / Lana Jurčević

Jedna od najatraktivnijih pjevačica u regionu Lana Jurčević poznata je po tome što nema problem da se u javnosti pojavi u najrazličitijim izdanjima, a nisu joj strani kako provokativni i seksi kostimi na pozornici, tako i apa-drapa izdanja van scene, prenosi Blic.rs.

Nedavno je snimila kratak video na kome šeta psa upravo u trenerci, sa kačketom i bez trunke šminke, a čak i u tom kućnom izdanju lijepa brineta izgleda odlično. Zgodna Hrvatica je u tom trenutku bila i svježe ofarbana - te je još uvek držala boju na glavi.

Lana bez make-upa zaista djeluje vrlo mladoliko, a jasno se vidi i koliko joj je koža njegovana, te da joj puno šminke zapravo i nije potrebno.

Inače, ona se na videu obratila i svojim pratiocima, uputivši im interesantnu poruku, akcentovavši da je zapravo i ne zanima šta neko misli o njenom izgledu.

Lana Jurčević - undefined

Foto: Instagram: Lana Jurčević

"Odavno sam prestala šarmirati svojim prekrasnim izgledom zato što me nije briga što ko misli”, rekla je kroz smijeh.

U ranijim izjavama, Lana je ipak otkrila da uprkos tome što je često nema šminku, istu veoma voli i talentovana je da se poigrava sa istom.

"90 posto vremena sam bez šminke, iako je volim. Za koncerte se u većini slučajeva sama šminkam, jer me to opušta i kroz to se nekako igram. Tad koristim boje koje u privatnom životu nikada ne bih. Zabavni su mi ti različiti svijetovi koje vodim između privatne Lane i one na sceni", rekla je svojevremeno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije