Jay-Z napisao stihove u kojima priznaje da je varao Beyonce

Radiosarajevo.ba
Jay-Z napisao stihove u kojima priznaje da je varao Beyonce
Tekst pjesme slavnog repera Jay-Z u kome je uputio poruku izvinjenja svojoj ženi i djeci, podigao je svijet na noge.

Prošle godine, neke od pjesama sa Beyoncinog albuma Lemonade otkrile su da je njen devet godina dug brak bio u krizi, zbog nevjersta njenog supruga Jay-Z. 

Sada, čini se da je reper javno odgovorio na mnoge optužbe, pričajući iskreno o svom porodičnom životu i braku u pjesmama s novog albuma 4.44. 

Neke od pjesama direktno se odnose na njegovu krivicu zbog varanja u prošlosti, kao i njegovim osjećanjima prema djeci, kćerki Blue Ivy i novorođenim blizancima. 

"Izvinjavam se zbog nevjerstva, koja su se dešavala ranije... Trebalo bi mi je mnogo za ovu pjesmu. Ne zaslužujem te. Igrao sam se s tvojim osjećajima jer ih ja nisam imao." 

Tako je priznao krivicu, kao i kajanje zbog riskiranja svog braka. 

"I kada bi moja djeca znala, ne znam šta bih uradio… Ako me više ne bi gledali na isti način, vjerovatno bih umro od sramote…", glasi jedan od stihova. 

U pjesmi, slavni reper je čak spomenuo Becki, zasad nepoznatu ženu s kojom je navodno varao Beyonce, a koju je ona spomenula u pjesmu "Sorry". 

"Ostavi me na miru, Becki. Muškarac koji se ne brine za svoju porodicu ne može biti bogat", ide stih. 

Ranije ove godine kada je najavljeno objavljivanje albuma,Jay-Z je rekao kako vjeruje da 4.44 je jedna od najboljih pjesama koje je ikada napisao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije