Jasna Gospić se družila s Ivicom Osimom i Brankom Đurićem Đurom

Radiosarajevo.ba
Jasna Gospić se družila s Ivicom Osimom i Brankom Đurićem Đurom
Jasna Gospić ovih dana boravi u Sarajevu.

U rodnom gradu je, pored poslovnih obaveza, našla vremena za susret s brojnim prijateljima. Jasna je prisustvovala i izvedbi hit predstave Đurologija Branka Đurića Đure u Domu mladih. Poslije sjajne predstave družila se s Đurom i legendarnim Ivicom Osimom.

"Ovo je već drugi put da gledam Đurologiju. Đuro je, kao i uvijek bio fantastičan i dobro nas je nasmijao. On je moja generacija, odličan je glumac i nekako mi je uvijek bio najdraži od svih glumaca. Drago mi je zbog našeg susreta. Poželjela sam mu još dosta uspjeha u budućem radu i glumačkim projektima.

S nama je bio i veliki Ivica Osim, jedan od najvećih trenera i sportskih ličnosti u našoj zemlji, kojeg izuzetno poštujem. On je autoritet koji je dosta postigao i dao ogroman doprinos našem nogometu i promociji zemlje u svijetu. Da nije ovakvih ljudi, moja sjećanja bi bila pusta. Lijepo je biti kući", rekla je pjevačica povodom susreta s Đurom i Osimom u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije