Brojni zaštitari na vjenčanju čuvali Bali-bega od uplakanih obožavateljica

Radiosarajevo.ba
Brojni zaštitari na vjenčanju čuvali Bali-bega od uplakanih obožavateljica
Zbog vjenčanja markantnoga glumca Buraka Özçivija (32), koji je u “Sulejmanu Veličanstvenom” igrao Bali-bega, obožavateljice su plakale.

Kako ne bi nepozvane došle na svadbu, par je unajmio zaštitare koji su mladence pratili na svakom koraku, a na desetke ih je čuvalo raskošnu vilu gdje se slavilo.

Fahriyeinu haljinu je tri mjeseca šivalo 15 krojača, a prijatelji para tvrde da je Burak Özçivit na nju potrošio malo bogatstvo. Par se vjenčao u povijesnoj Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća

Turski mediji tvrde kako ni turskog predsjednika Reccepa Tayyipa Erdogana nikada nisu pratile tako jake mjere osiguranja. Navodno su glumcu arapski mediji poželjeli platiti sve troškove raskošnog vjenčanja u Dubaiju kako bi napravili od toga medijski spektakl. 

No Özçivit im je rekao da će sam financirati svadbu i da svoju intimu neće prodati.

Inače, s Fahriye Evcen (31) vjenčao se u povijesnoj Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća, koja se nalazi u Istanbulu.

Pogledajte video vjenčanja godine u Turskoj:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije