Ispovijest najzgodnije Hrvatice: Odbila 10.000 eura za seks na jednu noć

Radiosarajevo.ba
Ispovijest najzgodnije Hrvatice: Odbila 10.000 eura za seks na jednu noć
Razmišljala sam o inozemnoj karijeri u modelingu, ali kao što to biva kod nas u Hrvatskoj, trebaš ili spustiti moral ili iskeširati puno novca, tvrdi Zagrepčanka Tea Lukić (23).

Prošle godine pobijedila je na izboru za Najseksi Hrvaticu, prema izboru umjetničkog fotografa Borisa Štajduhara.

"Danas je sve to normalno i nije tabu. Uvijek ima ljudi koji te osuđuju i komentiraju. Negativni komentari me ne opterećuju, navikla sam na njih", kaže za 24sata.hr.

Tea, koja se profesionalno bavi go-go plesom posljednjih pet godina, kaže da se, osobito u njezinoj grani posla, većina lijepih djevojaka često sreće s nemoralnim ponudama.

"Uvijek bude kretena koji dobacuju sa strane ili pošalju nekoga jer misle da nas mogu kupiti ako imaju novaca. Jednom mi je frajer poslao nekog svog potrčka da me pita bi li ja otišla za deset hiljada eura na jednu noć s njim u hotel", ispričala je Tea pa dodala:

"Odbiješ, nasmiješ se i ideš dalje. Jest da je to puno para, ali na kraju krajeva, kad se digneš svako jutro i vidiš u ogledalu, nema tih novaca koji mogu to oprati. Malo je to za cijenu koju platiš".

Većina djevojka koje se u Hrvatskoj bave modelingom i plesom su, kaže Zagrepčanka, studentice.

"Nama je to posao kao i svaki drugi. Imamo svog voditelja, šefa i moramo biti profesionalne. Ne možemo mi bilo što raditi pa ni prihvaćati takve ponude", objašnjava. Prije četiri mjeseca ugradila je silikone.

"Ne bih se skinula za časopis Playboy, ne sviđa priroda fotografije koju oni predstavljaju", otkriva seksi Zagrepčanka. Pred Borisom Štajduharom se skinula zato što on, kako kaže Tea, ima drugačiji pristup fotografiji.

Želja joj je surađivati s još velikih imena u fotografiji. Roditelji su joj velika podrška u svemu što radi, a podržava je i dečko, s kojim je već nekoliko godina u vezi.

"Voljela bih imati stabilnost u poslovnom i privatnom životu", kaže Tea, koja trenutno radi kao konobarica u zagrebačkom kafiću i honorarno se bavi modelingom. Završila je frizersku školu, a u struci je radila godinu dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije