Igor Vukojević i Žanamari objavit će duet za Dan zaljubljenih

Radiosarajevo.ba
Igor Vukojević i Žanamari objavit će duet za Dan zaljubljenih
oficijelna fotografija / Igor Vukojević i Žanamari

Poznati kantautor Igor Vukojević u svom najboljem izdanju sigurno će osvojiti regionalnu publiku hitom „Srce ne pita“, koji je uradio u duetu s atraktivnom Žanamari, saopćeno je iz njihovog promotivnog tima. 

Ovu modernu pop baladu o snazi zabranjene ljubavi, Igor i Žanamari pokloniće publici za Dan zaljubljenih, da dodatno rasplamsaju zaljubljena srca, ali i ona koja će to tek postati. Premijera je zakazana za 14. februara u 19 sati na CMC TV za Hrvatsku, a pjesma će zatim biti dostupna i na kanalu Youtube. Izdavač singla je Croatia Records.

„Pjesma „Srce ne pita“ je istinita priča. Napisao sam je poprilično davno, ali sad je doživjela da bude snimljena u svojoj najboljoj verziji, u duetu sa Žanamari. A zašto duet s njom? Zato što je prava rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj pjesma „stoji“ baš kao salivena“, kaže kantautor, Igor Vukojević.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije