Iako je bio suspendiran zbog njega, Rakitić ne može bez Mileta Kitića

Radiosarajevo.ba
Iako je bio suspendiran zbog njega, Rakitić ne može bez Mileta Kitića
Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, poznat je kao veliki fan i obožavatelj srbijanskog turbo folk pjevača Mileta Kitića, a proteklog vikenda je upravo njega doveo u Barcelonu i ugostio u svečanoj loži.

Naime, na meću na meču između Barcelone i Celte, koji je odigrana proteklopg vikenda i završena rezultatom 2:2, Mile Kitić je bio specijalni gost Ivana Rakitića na ovoj utakmici, te tako uživao u ovoj utakmici posmatrajući ju iz svečane lože Camp Noua.

 

#campnou #milekitic #rakitic

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on

Međutim, na početku njegove karijere, tačnije prije 10 godina, Rakitić je kao tadašnji igrač Schalkea bio suspendovan jer je u jednoj diskoteci u Duisburgu do ranih sati uživao u nastupu Mileta Kitića ispijajući alkoholna pića.

No, ipak, hrvatski nogometni reprezentativac i ćlan velike Barcelone, Ivan Rakitić ne može bez Mileta Kitića, kojeg je ugostio u Barceloni, a prilikom tog druženja Mile je ponosno zabilježio nekoliko fotografija, te iste objavio na svom zvaničnom Instagram profilu.

 

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije