I Cher u nastavku filma "Mamma Mia"

Radiosarajevo.ba
 I Cher u nastavku filma "Mamma Mia"
Foto: EPA / Cher
Sedamdesetjednogodišnja oskarovka Cher pojavit će se u nastavku filma "Mamma Mia", objavila je glumica na Twitteru, ne otkrivajući koja joj je uloga pripala, piše BBC.

Američka glumica i pjevačica trenutno boravi u Velikoj Britaniji gdje se nastavlja snimanje filma koji će se u kino-dvoranama početi prikazivati krajem jula iduće godine.

Cher nije tweetala koja je njezina uloga u filmu niti koje će pjesme otpjevati, no napisala je naziv Abbine pjesme "Fernando", dodavši nakon njega zamišljeni emotikon. Otkrila je i da intenzivno vježba plesne korake

"Upravo sam prošla dva plesna broja, svi su super", tweetala je.

Bit će to prvo glumično pojavljivanje u nekom filmu nakon 2010. Oskarom je nagrađena 1988. za ulogu u filmu "Opčinjena mjesecom".

Meryl Streep, Pierce Brosnan, Julie Waters, Colin Firth, Lily James, Stellan Skarsgard, Dominic Cooper, Amanda Seyfried i Andy Garcia samo su neke od zvijezda nastavka mjuzikla iz 2008. godine.

Dio filma snimljen je u Hrvatskoj, preciznije na otoku Visu koji je "odglumio" grčki otok izmišljena imena Kalokairi, što na grčkome znači ljeto.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije