I Bog stvori ženu: Fatalna i zanosna Monica Bellucci slavi 54. rođendan

Radiosarajevo.ba
I Bog stvori ženu: Fatalna i zanosna Monica Bellucci slavi 54. rođendan
EPA / Monica Bellucci
Savršenstvo ne postoji, ali mnogi će se složiti da mu je Monica Bellucci vrlo blizu. Na dan kada jedna od najljepših žena svijeta slavi 54. rođendan, donosimo neke od fotografija koje dokazuju da je Monica Bellucci – neponovljiva.

Kombinacija savršenog lica i zamamnog tijela Monici Bellucci priskrbila je titulu seks simbola i jedne od najljepših žena na svijetu. 

"Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Jako su nesigurni u sebe... Sretna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu", izjavila je jednom prilikom glumica koja danas slavi 54. rođendan.

Karijeru je počela kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju biti pravnica, pa je na Univerzitetu u Perugiji i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te, kasnije, glumice, piše zadovoljna.hr.

Bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima dvije kćerke, 14-godišnju Devu i 8-godišnju Léonie.

Nakon razvoda bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima. 

Na dan kada neponovljiva Monica Bellucci navršava 54 godine, donosimo neke od fotografija koje potvrđuju da je Bog zaista stvorio ženu, baš kao što kaže naslov slavnog francuskog filma iz 1956. godine "I Bog stvori ženu"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije