Hrvatska glumica završila u bolnici, pomaže joj legendarni nogometaš

Radiosarajevo.ba
Hrvatska glumica završila u bolnici, pomaže joj legendarni nogometaš
Foto: Facebook / Mirjana Majurec završila u biolnici

''Radiokirurgija, pred početak zahvata. Sad vas sve volim'', napisala je hrvatska glumica Mirjana Majurec u statusu, kojim je ganula stotine pratitelja koji su lajkali objavu i u komentarima je poželjeli sreću i brz oporavak.

Iako glumica nije otkrila o čemu se radi, za pretpostaviti je da je riječ o nastavku borbe s rakom, s kojim se bori zadnjih nekoliko godina.

Prema pisanju hrvatskih medija, nakon što se prije osam godina suočila s rakom dojke, bolest joj se prošle godine vratila. Karcionom je metastazirao na jetru te kralježak, prenosi Direktno.

"Nikada me podsvjesno nije napustio strah od povratka bolesti. Tijekom prvotnog liječenja trpjela sam teške nuspojave kemoterapija, zračenja te uzimanja brojnih lijekova. Udebljala sam se 20 kilograma, pala u depresiju te gotovo nestala sa kazališne scene, što me posebno pogodilo", rekla je tada za Gloriju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije