Heidi Klum pozirala u toplesu: Uvijek sam se dobro osjećala u svom tijelu

Radiosarajevo.ba
Heidi Klum pozirala u toplesu: Uvijek sam se dobro osjećala u svom tijelu
Heidi Klum priznala je kako se oduvijek dobro osjećala u svojoj koži, a i danas kad ima 45 godina bez problema pozira razgolićena za naslovnice magazina.

Naime, ona je skinula je gotovo sve sa sebe pozirajući za naslovnicu Ocean Drive Magazina i pokazala koliko se dobro osjeća u svom tijelu, bez obzira na godine.

Povod je bio obilježavanje 25. godišnjice linije njenih kupaćih kostima, a Heidi je tom prilikom progovorila i o motu “manje je više“ kojeg se pridržava na plaži.

“Nemam običaj imati cijeli kupaći kostim na sebe dok se sunčam. U većini slučajeva nosim bikini s tangicama, nešto što jako malo prekriva tijelo, a ako nikog nema u blizini nosim samo donji dio“, priznala je Heidi.

 

A post shared by oceandrivemag (@oceandrivemag) on

Ova njemačka manekenka nikad nije imala problema sa samopouzdanjem. “Uvijek sam se dobro osjećala u svom tijelu i vrlo slobodno“, priznala je Heidi.

Njemačka ljepotica, koja je inače prva njemačka manekenka u historiji koja je postala Viktorijina anđelica, objasnila je i kako je odgoj utjecao na njen bezbrižan stav i pristup golotinji.

“Odrasla sam u vrlo slobodnom okruženju sa svojim roditeljima. Kupali smo se na nudističkim plažama. Bili smo vrlo slobodni i neopterećeni, što se ne bi moglo reći za sve stanovnike Njemačke. Nismo imali puno novaca pa smo išli u nudističke kampove i tako je golotinja za mene postala nešto skroz normalno. Obožavam biti gola“, izjavila je Heidi i pozvala druge žene da se oslobode straha i otkriju svoja tijela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije