Afera "džemper": Hana Hadžiavdagić dala podršku Ivani Vida

Radiosarajevo.ba
Afera "džemper": Hana Hadžiavdagić dala podršku Ivani Vida
Foto: Instagram / Hana Hadžiavdagić
Nakon što se supruga Domagoja Vide obratila pratiteljima na Instagramu zbog afere "Džemper Ivane Vide" poznata influenserica Hana Hažiavdagić odlučila ju je utješiti.

Vida je zgrožena reakcijom javnosti na njenu anketu o otkazu spremačici, a Hana je u potpunosti razumije. Štaviše, Hana se ovom prilikom prisjetila reakcije javnosti nakon što je ona Luciju Lugomer nazvala debelom.

"Ja sam se baš prenerazila objavom i baš sam te htjela nazvati da ti kažem koliko si glupa i jadna. Tipično BALKAN razmišljanje, svi kofol cijene iskrenost pa kad kažeš nešto otvoreno onda te napadnu jer eto ne treba biti tako iskren... A svi isto misle samo nemaju mu*a to reći. Sjećaš se mene i debele, isti slučaj. Ljubim te i uživaj, j**e ti se šta iko misli jer bi 90% tih dušebrižnica htjelo prezime Vida", napisala je Hana, prenosi Index.hr

Ivana Vida pokušala je uvjeriti javnost da se s otkazom spremačici samo šalila, a gotovo 18 hiljada ljudi na Instagramu lajkom joj je poslalo svoju podršku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije