Hana Hadžiavdagić poručila Željki Markić: Najvjerniji pas s tobom ne bi spavao

Radiosarajevo.ba
Hana Hadžiavdagić poručila Željki Markić: Najvjerniji pas s tobom ne bi spavao
Instagram / Hana Hadžiavdagić-Tabaković
Hana Hadžiavdagić-Tabaković nikad se nije libila javno reći svoje mišljanje pa se tako osvrnula i na kolumnu objavljenu na portalu Željke Markić.

Kolumna pod nazivom Osim istospolnih zajednica, mučkarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima objavljena na portalu Željke Markić iziritirala je i Hanu Hadžiavdagić-Tabaković koja je političarki posvetila osebujan status na svom Facebook profilu.

“Draga Željka ti si takva likuša s dušom ispraznom i jadnom da ni najvjerniji pas s tobom u krevetu ne bi spavao, jer psi prepoznaju dobre ljude...to si čula negdje zar ne? O pravom muškarcu da ne govorim...jadan onaj kojem ti pušeš za vratom. Ne daj Bože da nekome u san dođeš tu nafake ne bi bilo mjesec dana. I još nešto velika “zaštitnice obitelji”...neke žene ne mogu imati djecu i psi su im jedina utjeha zato bolje da ćutiš ako nemaš nešto pametno za reći jer tvoje pameti svima nam je zaista previše.” Napisla je Hana, koja je ljubiteljica životinja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije