Halid Muslimović se prijavio u ruski reality TV u kojem je sve dozvoljeno

Radiosarajevo.ba
Halid Muslimović se prijavio u ruski reality TV u kojem je sve dozvoljeno
/ Halid Muslimović
Nedavno smo pisali kako su organizatori ruske reality emisije, koju su kreirali po uzoru na „Hunger Games“, šokirali svijet objavivši kako je u ovom showu sve dozvoljeno – silovanja, ubistva...

Naslova Game2: Winter (Igra2: Zima), program je imenovan kao ultimativni devetomjesečni test preživljavanja na Sibiru, a učesnici će biti ostavljeni u udaljenoj sibirskoj tajgi, među medvjedima i vukovima, na -40 stepeni. Program će se emitirati 24 sata, a navodno će biti 30 muškaraca i žena koji će se, prema pisanju ruskih medija, boriti za 1,3 miliona funti (oko tri miliona KM). Producenti tvrde da je sve dozvoljeno - tuče, alkohol, ubistva, silovanja...

A, danas smo doznali da se na ovaj reality prijavio i bh. pjevač narodne muzike Halid Muslimović.

Kako je Muslimović otkrio u izjavi za Avaz, da bi se ušlo u takmičenje, svaki zainteresirani „igrač“ mora osigurati 150 hiljada eura – ako nema taj novac, može ga prikupiti putem internet i SMS donacija publike.

„Ja sam spreman i prijavio sam se nakon razgovora s prijateljima, koji su mi to predložili. Doduše, moja porodica me nije potpuno podržala. Sin Enis je uz mene, on i komunicira s Rusima, ali supruga Adelisa i kćerka Lejla su protiv. Ipak, mislim da mogu izdržati sve uvjete ledenog Sibira.

Organizatori vjeruju da će program pratiti više od dvije milijarde gledatelja i to mi je pravi izazov. Ovih dana očekujem da mi se jave iz Rusije jesam li ušao u njihov izbor“, poručuje Muslimović, a više čitajte u printanom izdanju Dnevnog avaza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije