Gwyneth Paltrow pozirala naga, pa se našla na udaru kritika

Radiosarajevo.ba
Gwyneth Paltrow pozirala naga, pa se našla na udaru kritika
Foto: Instagram / Gwyneth Paltrow

Američka glumica Gwyneth Paltrow (46) je izazvala je mnoštvo komentara nakon što je na svojoj Instagram stranici Goop objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola u planinama, prenosi The Sun.

Gwyneth je tako pozirala leđima okrenutim kameri, ali su se obožavatelji najprije pitali je li to zaista ona. Žena na fotografiji ima istu građu kao glumica te istu valovitu kosu, ali im je svejedno bilo teško procijeniti je li to zaista ona ili model unajmljen za snimanje. Pozirala je ispruženih ruku u zraku dok promatra planine ispred sebe.

"Lažemo sebe iz dobrih ili loših razloga, bilo da se radi o samozaštiti ili samouništenju (što je ponekad isto). Ali zašto? Trebate slušati svoje tijelo kako biste se riješili predrasuda", stoji u opisu fotografije, koja je skupila više od 10.000 lajkova na društvenoj mreži.

"Ako želite promovirati prirodno, onda prestanite s ovakvim nerealističnim fotografijama", "Uzimate li ikad modele koji ne izgledaju kao da gladuju?", neki su od komentara ispod fotografije, kojima su obožavatelji ukazali na mršavost glumice.

Neki su bili još radikalniji pa su istaknuli kako joj se vide rebra. S druge strane, neki su je branili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije