Grozna, grozna izjava: Pamela Anderson razočarala fanove diljem svijeta

Radiosarajevo.ba
Grozna, grozna izjava: Pamela Anderson razočarala fanove diljem svijeta
FOTO: Arhiv / Pamela Anderson

Pamela Anderson (52) od prošlog ljeta uživa u ljubavi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem, sa kojim je često viđena na romantičnim večerama, u provodu ili na tribinama, dok on igra. Razlika od 19 godina im uopšte ne smeta, a u posljednje vrijeme  se šuška čak i da se par vjerio, jer je Pamela uslikana sa ogromnim dijamatskim prstenom.

Nažalost, bivša zvijezda TV serije Čuvari plaže je uspjela jednom izjavom da baci sjenku na čitavu vezu i da nam baš, baš padne u očima, piše Ljubica Krstić za Noizz.rs.

Pomislio bi čovjek da glumica ne može da padne niže od kraja prošle godine, kada je svim žrtvama Harveya Weinsteina poručila da su, u suštini, same krive jer su "znale u šta se upuštaju" i da njihovi "izgovori" jednostavno "nisu dovoljno dobri".

Ali sada je riješila da ode korak dalje i u intervjuu za Sun svima jasno da do znanja da je jedina vrijednost žene u njenom izgledu i da, kada ostane bez oblina i zategnutog tena, može slobodno da se preseli u drugu zemlju i pravi se da je mrtva.

Ona je govorila o svojoj vezi sa francuskim reprezentativcem - priznavši da bi njihova veza mogla vrlo lako da se okonča ako glumica prestane da izgleda tako dobro. Da stvar bude još tužnija, ona ni ne očekuje da će je Adil voljeti ako se "zapusti".

"Znaš, jednog dana ću se jednostavno raspasti. Tako da, budi spreman. Hajde da se volimo onoliko koliko bude trajalo, a ako me jednog dana pogledaš i pomisliš 'bljak', pa, uvijek mogu da se preselim u drugu zemlju". To su reči koje je Pamela poručila svom dečku, a sve je prenijela i novinaru kojem je dala intervju. Kakava definicija ljubavi, a?

Da se razumijemo, svako ima pravo da živi svoj život kako god želi i ako Pamela do sada nije shvatila da zaista, ZAISTA nije sve u izgledu i da ljubav nema ama baš nikakve veze sa količinom bora ili brojem kilograma, teško da će to ikada i shvatiti.

Tužno je što i dalje postoje žene koje tako gledaju na stvari, ali je još tužnije - i jako opasno - što i dalje postoje žene koje imaju uticaja na mlade djevojke, a koje iznose ovako primitivne stavove.

Pamelin glas se čuje širom svijeta. Svaku njenu izjavu prenose mediji, prevodi se na desetine različitih jezika, čitaju ih milioni djevojčica i djevojaka. Možda nije popularna kao nekad, ali je definitivno i dalje glasna - zašto bi onda taj svoj glas koristila da širi mizoginiju, primitivizam i glupost? Zašto ga, na primjer, ne bi iskoristila da poruči devojkama da NIJE sve u izgledu, kao što nam Pierce Brosnan i njegova predivna supruga već godinama poručuju? Zašto ne bi pozvala mlade žene širom svijeta da drže do sebe i da grade svoju ličnost, umesto što ih poziva da se gledaju u ogledalo i čitavo svoje postojanje baziraju samo na tome kako izgledaju?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije