Gotovo je među njima: Angelina i Brad dogovorili se oko starateljstva

Radiosarajevo.ba
Gotovo je među njima: Angelina i Brad dogovorili se oko starateljstva
PrtScr / Filmski poljubac Angeline i Brada
Nekadašnji slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt započeli su svoju romansu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith".

Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dvije godine i dijelili su zajedno šestoro djece - troje biološke i troje usvojene.

Nakon objave da se razvode 2016. godine uslijedila je "krvava" brakorazvodna parnica, gdje se par međusobno "pljuvao" po medijima, a glumica je čak optužila bivšeg partnera da je bio nasilan prema djeci zbog čega je uslijedila istraga koja ga je oslobodila svake sumnje da se to dogodilo.

Ipak, najveći problem je bio podjela starateljstva nad djecom, a advokatica Jolie, Samantha Bley Dejean, najzad je obavijestila javnost da je i to riješeno na sudu i da je dogovor oko starateljstva postignut nakon dvije godine žestoke bitne, prenosi Reuters.

"Dogovor oko starateljstva postignut je prije dvije nedjelje i obje strane su ga potpisale, kao i sudija", rekla je advokatica.

Detalji tog dogovora, odnosno, ko je dobio starateljstvo nad kim i pod kojim uslovima, nisu poznati javnosti i povjerljivi su da bi se zašititio interes djece, dodala je ona.

Izvor blizak glumici rekao je za "DailyMail Online" da je ona "veoma zadovoljna što može da nastavi dalje i srećna zbog progresa u cilju zdravlja njihove porodice".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije