Golišava Kourtney na snijegu: Pokazala je svoje nove tangice

Radiosarajevo.ba
Golišava Kourtney na snijegu: Pokazala je svoje nove tangice
Foto: Instagram / Ko je kome ukrao ideju?

Dok po hladnoći i zimskom vremenu većina ljudi hoda s više slojeva odjeće na sebi, pogotovo po snijegu, kod sestri Kardashian to nije slučaj.

Najprije se „odvažila“ najplaćenija manekenka na svijetu, Kendall Jenner (23). Pozirala je na snijegu u minijaturnom kupaćem kostimu sa šubarom i sunčanim naočalama.

„Baš je hladno“, požalila se manekenka.

Odmah nakon nje, foru je iskopirala njezina sestra Kourtney Kardashian (39). Uskočila je u snijeg u sličnom kupaćem kostimu drugačije boje, ali je za razliku od Kendall, uz njega iskombinirala jaknu.

Dok je Kendall na svojoj fotografiji imala topli napitak u ruci i fotografirala se samo od naprijed, Kourtney se okrenula i pokazala kako joj stražnjica izgleda u tangama.

Mnogi obožavatelji su hvalili Kardashianke što pokazuju i milioni lajkova koje su dobile, ali bilo je i onih kojima se njihovo zimsko fotografiranje nije svidjelo.

„Ali zašto?“, upitao se jedan fan, a mnogi su pisali da će djevojke sve učiniti za Instagram.

Ko je kome ukrao ideju? - undefined

Foto: Instagram: Ko je kome ukrao ideju?

Cijela porodica Kardashian je trenutačno na skijanju u Aspenu, a izgleda da je fotosešn na snijegu već tradicija. Čini se da su Kendall i Kourtney 'ukrale' ideju sestri Kim (38) koja se skinula na snijegu još 2015. Nju je tada fotografirao suprug Kanye West (41), a na sebi je imala 'čupavi kupaći'.

Ko je kome ukrao ideju? - undefined

Foto: Instagram: Ko je kome ukrao ideju?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije