Glumica vezu započetu na Instagramu krunisala brakom

Radiosarajevo.ba
Glumica vezu započetu na Instagramu krunisala brakom
Instagram / Nakon razvoda od Ryana Adamsa, pjevačica i glumica Mandy Moore pronašla je ljubav u frontmenu grupe Dawes, Tayloru Goldsmithu

Nakon razvoda od Ryana Adamsa, pjevačica i glumica Mandy Moore pronašla je ljubav u frontmenu grupe Dawes, Tayloru Goldsmithu, a proteklog su vikenda jedno drugome izrekli sudbonosno "da".

Par se vjenčao u krugu porodice i prijatelja, a intimna ceremonija održana je u dvorištu njezine kuće. Mandy je umjesto klasične bijele odabrala upečatljivu crno-bijelu haljinu, a njezin izabranik imao je crno odijelo i bijelu košulju.

"Zaljubila sam se u njega prije nego što smo se držali za ruke, poljubili ili bilo šta drugo", rekla je Moore nedavno za svog novopečenog supruga, a za njihovo upoznavanje zaslužan je Instagram.

Naime, Moore je na svom profilu objavila fotografiju albuma Goldsmithove grupe kada je on zapazio.

"Taylor je uspio vidjeti fotografiju i poslao mi je poruku. Počeli smo si slati e-mailove, otišli na spoj i ostalo je historija. Hvala ti, Instagrame, što si mi pomogao da upoznam zaručnika", izjavila je Moore.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Estrella (@thisisusseriefr) on

Mandy, koja trenutno glumi u seriji This is Us (To smo mi) i Taylor započeli su vezu 2015.godine, ali nisu se pojavljivali u javnosti jer je u toku bio njen razvod od Ryana. Kada se razvela, Moore je upravo na Instagramu objavila fotografiju kojom je potvrdila novu vezu. Par se ubrzo uselio u zajedničku kuću, koja je za Moore predstavljala početak novog života uz svog odabranika, piše Story.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije