Glumica otkrila da je bila seksualno zlostavljana s 9 godina

Radiosarajevo.ba
Glumica otkrila da je bila seksualno zlostavljana s 9 godina
Hollywood trese jedan od najvećih seks skandala u povijesti.

U središtu pozornosti je poznati filmski producent Harvey Weinstein kojega su brojne glumice, scenaristice te sadašnje i bivše zaposlenice optužile za seksualno zlostavljanje.

To je potaknulo i mnoge druge žene da napokon progovore o sličnim, mučnim iskustvima i javno prozovu zlostavljača. I brojne slavne dame pridružile su se pokretu koji se na društvenim mrežama provodi pod heštegom #MeToo.

Posljednja od njih je America Ferrera, poznata i kao "Ružna Betty" iz istoimene serije, a njena objava na Instagramu šokirala je sve. 

"Prvi put sam bila seksualno napastovana kada sam imala 9 godina. Nisam rekla nikome jer sam bila uvjerena da sam sama kriva za to," napisala je glumica te dodala da je tog muškarca morala godinama nakon toga morala viđati svaki dan", ispričala je ona.

Iako se u njenom slučaju ne radi o Weinsteinu i iako glumica nije ni prozvala svog zlostavljača, njeno iskustvo posebno je šokantno jer je bila tek mala djevojčica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije