Glumica obećala seks svima koji su zaokružili NE na referendumu

Radiosarajevo.ba
Glumica obećala seks svima koji su zaokružili NE na referendumu
Italijanska glumica Paola Saulino, koja je obećala da će seksualno zadovoljiti sve koji su na nedavnom referendumu o ustavnoj reformi glasali protiv, krenula je na turneju po 10 talijanskih gradova.

Sebe je nazvala "svjetskom ženom". 

Saulino je zbog svoje "pompa turneje" doputovala iz Los Angelesa gdje živi i radi, a nakon Rima posjetit će Firenzu, Bolognu, Veronu, Milano, Torino, Napulj, Bari, Lecce i Palermo. 

Sve ljude koji su na referendumu glasali protiv prijedloga tadašnjeg premijera Renzija o ustavnim promjenama, Paola je pozvala da, ako žele da ih seksualno zadovolji, ispune formular, piše Daily Mail

Njena kontroverzna turneja našla se na meti brojnih kritika, a neki korisnici Instagrama zatražili su bilo kakav dokaz da je uistinu održala obećanje. Glumica je odgovorila da tone može dokazati jer objavljivanje eksplicitnih fotografija Instagram ne dopušta.

Podsjećamo, bivši talijanski premijer Matteo Renzi inicirao je, početkom decembra prošle godine, referendum o ustavnim promjenama koje su, prema njegovoj zamisli, ograničiti snagu senata i vladi olakšati usvajanje zakona. 

Italijani su takav prijedlog odbili, a Renzi je odmah nakon neuspjeha referenduma dao ostavku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije