Glumica o fotografiji zbog koje se mogla obogatiti: 'Samo sam pozirala suprugu'

Radiosarajevo.ba
Glumica o fotografiji zbog koje se mogla obogatiti: 'Samo sam pozirala suprugu'
FOTO: Arhiv / Hellen Mirren u bikiniju 2008. godine

Fotografija Helen Mirren snimljena 2008. na jednoj talijanskoj plaži izazvala je pravu pomutnju, a glumica je zbog nevjerojatnog tijela u bikiniju učvrstila status seks simbola. Redom je odbijala privlačne ponude, a danas 74-godišnja Oskarovka otkriva pravu istinu o toj fotografiji.

 

Hellen Mirren u bikiniju 2008. godine - undefined

Hellen Mirren u bikiniju 2008. godine

Gostujući na televizijskoj postaji KTLA u Los Angelesu, Helen je voditelju Samu Rubinu otkrila da je na fotografiji koja je podignula toliko prašine, samo pozirala svom suprugu Tayloru Hackfordu, piše Tportal.

'Bili smo na nekoj talijanskoj plaži, malo smo plivali i izležavali se na suncu. Taylor mi je rekao da ustanem jer me želi fotografirati. Ustala sam i uvukla trbuh, a pokušala sam uvući i obraze. Pokušala sam izgledati dobro', kaže slavna glumica i dodaje kako je tek što je suprug snimio fotografiju u brdima primijetila bljesak.

Suprugu je rekla kako su gore paparazzi, a on joj je rekao da ne bude smiješna.

'Kako mogu biti gore? To je potpuno apsurdno, paranoična si!', prisjeća se suprugovih riječi Helen i dodaje kako se tri dana kasnije pojavila čuvena fotografija.

Tada 63-godišnjoj glumici naglo su se ukazale brojne poslovne prilike, saznalo se prije tri godine, ali ona nije bila zainteresirana za zaradu na temelju te fotografije.

Progovorio je o tome za The Times Helenin nećak Simon.

'Preklinjao sam je da nas sve učini milionerima nakon što su svi poludjeli za njezinim fit tijelom u bikiniju, ali ona je to kategorički odbijala ne pokazujući niti najmanju zainteresiranost', rekao je Simon i objasnio da se slavna glumica jednostavno nije željela brendirati tako.

Helen je o čuvenoj fotografiji govorila i ranije, tvrdeći da će je proganjati do kraja života.

'Ta je fotografija sama po sebi lažna, jer ustvari uopće ne izgledam tako. Znam da će me to zauvijek proganjati i da ću je uvijek neuspješno uspjeti pokopati', govorila je ranije Helen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije